کمپرسور اسکرو روغنی (oil inject)

کمپرسور اسکرو روغنی (oil inject)

4/5

Description

همانطور که در مقالات قبل توضیح دادیم، از انواع مختلف کمپرسورهای هوا، کمپرسور اسکرو روغنی و کمپرسور اسکرو بدون روغن می‌باشد. اگر بخواهیم به ‌صورت ساده کمپرسور اسکرو را تعریف کنیم به ‌طور کلی این سیستم دارای دو روتور مار پیچی نر و ماده می ‌باشد. این دو روتور مارپیچی وقتی در حال دوران هستند، عمل فشرده سازی هوا را انجام می‌دهند. عمل فشرده سازی کمپرسور هوا اسکرو، بسیار قابل اعتماد بوده و قابلیت این را دارد که به صورت پیوسته هوای فشرده تولید کند.

به بیان دیگر فرایند فعالیت کمپرسور صنعتی اسکرو شامل چهار مرحله می‌ باشد. در مرحله اول کمپرسور اسکرو با توجه به بخش مکشی که بر روی آن طراحی شده ‌است ماده مبرد را وارد دستگاه می‌ کند. در مرحله دوم روتور هایی که در حال ‌حرکت هستند با کم شدن فاصله شیارها در طول کمپرسور منجر به فشرده سازی مبرد می ‌کنند. فرایند کمپرسور تا زمانی ادامه پیدا می‌ کند که حرکت روتور ها به محل تخلیه کمپرسور نزدیک شود که معمولاً فشار ماده مبرد در این بخش بسیار زیاد است. در مرحله آخر نیز بخار مبرد فشرده ‌شده از خروجی در نظر گرفته خارج می ‌گردد.

باید به این نکته توجه کرد که کمپرسور باد اسکرو نوعی کمپرسور جابه‌جایی مثبت است که از مکانیزم دورانی  (Rotary) استفاده می‌کند.

انواع کمپرسور اسکرو

کمپرسور صنعتی اسکرو به طور کلی در دو دسته طبقه بندی می شود:

کمپرسور اسکرو بدون روغن یا کمپرسور اویل فری  (Oil Free Compressor)

در کمپرسور هوا اسکرو بدون روغن همانطور که از نامش پیداست هیچ گونه روغنی استفاده نشده است. در واقع قطعات موجود در این پمپ باد نیازی به روغنکاری ندارند. صنایع از این کمپرسورها در مشاغل حساسی که نباید هیچ گونه نشتی روغن در آن وجود داشته باشد استفاده می کنند. صنایع دارویی و غذایی از این نوع مشاغل هستند. اما باید توجه داشت که بدون روغن بودن کمپرسور اسکرو باعث افت عملکرد آن می شود. برای مثال زمانی که نیاز به هوا با فشار بسیار بالا باشد این کمپرسور نمی تواند عملکرد مناسبی داشته باشد و دمای بسیار بالا را نیز نمی تواند تحمل کند.

کمپرسور اسکرو روغنی یا کمپرسور اسکرو اویل اینجکت  (Oil Injected Compressor)

همانطور که احتمالا حدس زده اید در کمپرسور هوا اسکرو روغنی، برای خنک کاری و کم کردن اصطکاک بین قطعات به همراه هوای وروردی به کمپرسور، روغن تزریق می گردد. این مدل در مشاغلی که حساسیت کمتری به روغن دارند استفاده می شود. این روغن در انتها همراه با هوای فشرده شده از خروجی کمپرسور خارج می گردد. که با استفاده از فیلتر روغن از هوای فشرده جدا سازی شده و به مخزن ذخیره روغن باز گردانده می شود. در کمپرسور اسکرو اویل اینجکت بعد از جدا سازی روغن، مقدار جزئی روغن همراه هوا وارد سیستم می گردد. در صورتی که وجود این مقادیر از روغن برای دستگاه های مصرف کننده هوای فشرده باعث آسیب رساندن و کاهش راندمان نشود استفاده از این مدل کمپرسور ارجح است.

وجود روغن در کمپرسور باد دارای مزیت های بسیار زیادی است. یکی از این مزیت ها افزایش طول عمر دستگاه به وسیله روانکاری آن و جلوگیری از اصطکاک می باشد. همچنین روغن موجود در کمپرسور هوای اسکرو، اجازه گرم شدن بیش از حد قطعات را نخواهد داد و در نتیجه از آسیب زیاد به آن ها جلوگیری می کند. وجود روغن در پمپ باد اسکرو روغنی باعث می شود تا کیفیت کار دستگاه نیز بالا رفته و به خوبی عملکردهای بسیاری مانند روانکاری، پخش صدا و خنک کردن را انجام دهند.

کاربرد کمپرسور اسکرو

از مشخصات کمپرسور اسکرو قابلیت تولید هوای فشرده با فشار بالا و در برخی موارد با دبی بالا، در صنایع مختلف مانند هواپیما، ماشین، خانه و… . می باشد. برخی از کاربردهای کمپرسور اسکرو عبارتند از :

  • صنایع نفت و گاز و شیمیایی: کمپرسورهای اسکرو برای فشرده کردن گازها و انتقال آنها در صنایع نفت و گاز و شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • صنایع فلزی: برای تامین هوای فشرده مورد استفاده در ماشین‌آلات و ابزارهای مختلف در صنایع فلزی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • صنایع پلیمری: کمپرسورهای اسکرو برای تامین هوای فشرده برای پرش کردن قطعات پلیمری و فرآیندهای دیگر در صنایع پلیمری استفاده می‌شوند.
  • صنایع غذایی و دارویی: برای استفاده در دستگاه‌های بسته‌بندی و دیگر فرآیندها در صنایع غذایی و دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • صنایع خودروسازی: در فرآیندهای مختلف در صنایع خودروسازی، از جمله رنگ‌آمیزی، سنباده‌زنی و … استفاده می‌شوند.
  • صنایع هوایی
  • صنعت الکترونیک
  • و …

صدای کم و امکان استفاده بدون توقف کمپرسور هوای فشرده اسکرو، از ویژگی‌های منحصر به فرد این دستگاه است. این کمپرسور در واقع دستگاهی مابین کمپرسور پیستونی و سانتریفیوژ است. از آن جهت که این کمپرسور از نوع جابه‌جایی مثبت است با کمپرسور پیستونی شباهت دارد و از جهتی دیگر به دلیل پیوسته بودن جریان هوای عبوری شباهتی به کمپرسور گریز از مرکز دارد. به صورت خلاصه در صنایع کوچک از کمپرسور باد پیستونی و در صنایع بزرگ از کمپرسور باد اسکرو استفاده می‌شود.

مزایای کمپرسور اسکرو

  1. حجم کاربردی و ظرفیت بالا
  2. حساسیت کمتر و قابلیت تنظیم با سرعت بالا
  3. صدای کم نسبت به سایر کمپرسورها
  4. فضای مورد نیاز کمتر برای نصب نسبت به سایر کمپرسورها
  5. راندمان عملکرد بیشتر به نسبت کمپرسور پیستونی
  6. قابلیت کار کردن به صورت مداوم و بدون وقفه
  7. هزینه تعمیرات و نگهداری کمتر ‌به نسبت کمپرسورهای پیستونی
  8. عدم وجود نوسان در حداکثر فشار کاری
  9. اصطکاک و درگیری کمتر قطعات نسبت به کمپرسور پیستونی
  • راندمان بالا در جریان هوادهی یکنواخت
  • لرزش بسیار کم
  • عدم امکان ایجاد پدیده surg با برگشت هوا به هواساز
  • مصرف انرژی کمتر
  • قطع و وصل آرام برق به کمک اینورتر
  • نصب و راه‌اندازی در کمترین زمان

قطعات کمپرسور اسکرو

موتور :

متداول‌ترین اقسام موتورهای کمپرسور اسکرو،‌ موتورهای الکتریکی هستند. باید توجه داشت موتورهای دیزلی نیز، بالاخص برای کمپرسورهای اسکروی متحرک وجود دارند. امروزه موتورهای هیبرید نیز در حال توسعه می باشند. از آنجایی که کمپرسورهای اسکرو کمپرسورهایی بزرگ بوده و دائم در حال فعالیت هستند به موتورهایی قابل اتکا و قدرتمند نیز نیاز دارند. هر چقدر ظرفیت مخزن بیشتر باشد، به موتور قوی‌تر و نیرومندتری نیاز است.

روتور :

روتورهای دوقلوی در‌هم‌تنیده قلب تپنده‌ی کمپرسور اسکرو هستند. این روتورها حرکت چرخشی یا روتاری که از نام این دستگاه برمی‌آید را بر عهده دارند. آنها در لوله های سیلندر محصور شده اند که فشرده‌سازی حاصل از چرخش روتورها در فضای سیلندر رخ میدهد. هنگامی که کمپرسور روشن میشود، واحد هواساز شروع به کار و دنده های روتور شروع به چرخش میکنند. سپس هوا از طریق دریچه ی باز دریافت میشود. از طریق یک سیستم توزیع متصل به بلبرینگ‌ها، تسمه‌‌ها و موتور، روتورها به موتور کمپرسور متصل شده و شروع به چرخیدن می کنند. هوا به درون فضای بین روتور ها کشیده شده و چرخش شروع میشود. همین طور که چرخش ادامه دارد، هوا فشرده میگردد. هنگامی که شیارها به انتهای طول چرخش میرسد، هوای درون آن به هوای کاملا فشرده تبدیل شده است.

فیلتر هوا :

این فیلتر از ورود ذرات موجود در هوا به واحد هواساز جلوگیری می کند. یکی از مهم‌ترین اجزای کمپرسور اسکرو فیلتر هوا است. هنگامی که فیلتر هوا دچار اختلال شود، دستگاه نیز دچار مشکل میگردد.

فیلتر روغن :

کمپرسورهای اسکرو از نوع روغنی به فیلتر روغن نیاز دارند. این فیلتر وظیفه تصفیه روغن خارج شده از سپراتور را بر عهده دارد. روغن از فیلتر عبور می‌کند و تمام املاح آن به طور کامل گرفته می شود.

فیلتر سپراتور :

این فیلتر وظیفه جداسازی کامل و نهایی روغن از هوای ورودی به مخزن کمپرسور را دارد.

شیرهای مکش :

دریچه مکش به عنوان ابتدایی‌ترین بخش ورود هوا به داخل کمپرسور، کار می‌کند. این شیرها برنامه نویسی شده و به محض دریافت سیگنال، باز یا بسته می شوند. این عملیات برای تضمین بهره‌وری بالاتر کمپرسور بهینه گردیده است.

شیرهای تخلیه :

دریچه‌های تخلیه در انتهای سیستم کمپرسور روتاری اسکرو قرار گرفته اند تا هوا به صورت ایمن و پایا تخلیه شود. شیرهای تخلیه یکی از عوامل مهم تنظیم‌کننده فشار هوا می‌باشند. اگر دچار ایراد شوند، علاوه بر دستگاه کمپرسور هوا، برای پرسنل و محیط نیز خطر ایجاد می‌کنند.

بلبرینگ :

استهلاک و نویز دستگاه را کاهش می‌دهد و باعث روان شدن آن می‌شود.

مخزن هوای فشرده :

تمام کمپرسورهای اسکرو مخزن ذخیره سازی در خود دارند. این مخازن ذخیره سازی در اندازه‌های مختلف و متفاوتی موجود هستند. البته در فعالیت‌های صنعتی، از مخازن ذخیره سازی بزرگتری استفاده می‌کنند.

بخش کنترل سیستم :

این قسمت عملکرد کمپرسور هوای اسکرو را جهت‌دهی، کنترل، مانیتور و رهگیری می کند. بهره‌گیری از بخش کنترل سیستم سریعترین راه برای بررسی عملکرد و دسترسی به اطلاعات نقاط حساس کمپرسور هوا می باشد. آموزش اپراتورها برای آشنایی و راحتی با سیستم و کسب مهارت خواندن دستگاه، بخش مهمی از کل پروسه‌ی نگهداری کمپرسور باد اسکرو می باشد.

واشر، پیچ و مهره :

طراحی هوابندی شده و بدون درز و نشت در کمپرسورهای هوای اسکرو از دقت بالا در جزئی‌ترین جزئیات حاصل گشته است. بالاخص رینگها،‌ بلبرینگ‌ها و لنت‌های محفظه که به دور بلبرینگ‌ها و یا سیلندرهای فشرده‌سازی قرار گرفته اند تا از هرگونه نشتی هوا به داخل سایر قطعات کمپرسور جلوگیری کنند. کاسه نمدهای کشویی در دو نوع روغن‌‌پاششی و خود-روانکار تولید می‌شوند تا اصطکاک طبیعی موجود میان روتورها و سیلندرهای محیط بر آنها را بکاهند.

قیمت کمپرسور اسکرو

قیمت کمپرسور اسکرو بسته به قطعات و اجزای تشکیل‌دهنده دستگاه و کیفیت و برند دستگاه دارد. البته به جز قطعات اصلی کمپرسور، نوع مونتاژ کمپرسور اسکرو نیز در تعیین قیمت نهایی آن تاثیرگذار است. بطور کلی ما با 3 نوع فروش کمپرسور اسکرو مواجه هستیم. کمپرسور اسکرو وارداتی، کمپرسور اسکرو مونتاژ، کمپرسور اسکرو دست دو

کمپرسور های وارداتی به کمپرسور هایی گفته می شود که بصورت کامل توسط شرکت های معروف خارجی مانند اطلس کوپکو، سولر، کیزا، هیتاچی و… ساخته شده اند. این کمپرسور ها  هزینه ورود سفارشی بسیار زیاد، زمان تحویل طولانی و هزینه تعمیر بسیار بالا دارند. کمپرسور های مونتاژ به کمپرسور هایی گفته می شود که قطعات آن از کشور های اروپایی (عمدتا ایتالیا و آلمان) وارد گردیده و سپس اینجا داخل ایران مونتاژ می شوند. قسمت مهم مونتاژ بستگی به کیفیت و مدل مونتاژ و همچنین طراحی کابین کمپرسور اسکرو دارد. طول عمر مونتاژ اروپایی به نسبت ایرانی به مراتب بالاتر خواهد بود.

برای اینکه اطلاع دقیقی از قیمت کمپرسور اسکرو داشته باشیم، در کنار لیست قیمت باید لیست اجزای اصلی کمپرسور اسکرو را با برند های آن تهیه کرده و ضمن مطالعه ی مقاله فوق و آشنایی با اجزا و کارکرد کمپرسور اسکرو به بررسی لیست قیمت بپردازیم.

کمپرسور اسکرو روغنی چیست؟

همان‌طور که گفته شد کمپرسور هوای اسکرو زیرمجموعه ‌ای از کمپرسورهای دورانی یا روتاری است. کمپرسور اسکرو یا پیچیشی مدلی از کمپرسور های جا به جایی مثبت می باشد که از طریق  حرکت روتور های واقع در ایرند کمپرسور اسکرو هوای محیط را مکیده و فشرده سازی می کند. با وجود قطعات متحرک و دوار با دور بالا در ایرند کمپرسور، دما به سرعت افزایش پیدا می کند. در کمپرسور اسکرو روغنی عمل خنک کاری و روان کاری از طریق پاشش روغن اتفاق می افتد از این رو به این کمپرسور، کمپرسور اسکرو اویل اینجکت نیز گفته می شود.

کمپرسور اویل اینجکت از روغن برای خنک کردن هوای فشرده، روانکاری روتورها و پوسته و همچنین ممانعت از بازگشت فشار استفاده می ‌شود. فشار خروجی از واحد های هواساز در کمپرسورهای اسکرو روغنی باید حداقل 4 بار باشد تا قادر باشد روغن را داخل واحد هواساز) بلوکه هواساز ایرند) سیرکوله نماید و درنهایت باعث خنک شدن و روانکاری روتورها شود و حداکثر بازدهی و راندمان ممکن را داشته باشد.

کمپرسور اویل اینجکت چگونه کار می کند؟

در ایرند کمپرسور اسکرو روغنی یک عدد روتور متحرک و یک عدد روتور محرک وجود دارد که در زمان روشن بودن کمپرسور این دو روتور با فاصله بسیار کم از هم حرکت می کند و به دلیل کم شدن فضای مابین روتور ها در حال پیچش، عمل ساکشن یا مکش را انجام می دهد. هوا از طریق فیلتر هوای ورودی به واحد ایرند وارد می شود و وجود فیلتر باعث محافظت کمپرسور در برابر ذرات موجود در هوا می گردد.

انواع کمپرسور اسکرو روغنی

کمپرسور های اسکرو روغنی یا اویل اینجکت انواع مختلفی دارند ؛ که عبارتند از :

  • مستقیم

در کمپرسور های کوپل مستقیم، واحد هواساز و الکتروموتور در یک راستا و رو به روی یکدیگر نصب می گردندو با دور یکسان که دور نامی یا اسمی الکتروموتور می باشد می چرخند. در این نوع انصال گشتاور به صورت مستقیم وارد می گردد. در نتیجه نیروی جانبی به شفت ها وارد نمی شود و چرخش خالص ایجاد خواهند شد.

  • تسمه ای

در کمپرسور های کوپل تسمه ای، انتقال قدرت از الکتروموتور به واحد هواساز از طریق تسمه پولی صورت می پذیرد. در این روش، یک پولی سمت موتور وصل شده و پولی دیگر به ایرند متصل می گردد. پولی ها دارای شیار می باشند و تسمه با نشستن بر روی این شیار، عمل چرخش را انجام می دهد. در این نوع اتصال گشتاوری که از سمت موتور به ایرند برای چرخش وارد می شود حاصل از نیروی تسمه است. بنابراین اعمال نیروی عرضی توسط تسمه به شفت عامل چرخه خواهد بود. در این کمپرسور با تغییر سایز پولی های نصب شده روی واحد هواساز و الکتروموتور می توان دور واحد هواساز راتغییر داد که در نتیجه منجر به تغییر میزان هوادهی یا دبی کمپرسور اسکرو می گردد.

  • دور ثابت

در این مدل کمپرسور ها به دلیل ثابت بودن دور ایرند، جریان خروجی ثابت می باشد و برای سیستم هایی که نیاز به جریان هوای فشرده ی دائمی می باشد مناسب است.

  • دور متغیر

در مدل های کمپرسور های VSD بسته به میزان مصرف هوای فشرده در سیستم، دور ایرند کم یا زیاد می شود که این قابلیت باعث جلوگیری از هدر رفت انرژی در سیستم می شود.

تفاوت کمپرسور های اسکرو روغنی با اسکرو خشک

از تفاوت های کمپرسور اسکرو روغنی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کمپرسور اسکرو روغنی توان تولید ۱۰ تا ۲۵ فوت مکعب هوا در دقیقه را دارد درحالی‌که کمپرسور اسکرو بدون روغن حداکثر می ‌توانند ۵ فوت مکعب هوا تولید نمایند.
  • فشار کاری کمپرسورهای اسکرو روغنی بیشتر از فشار کاری کمپرسورهای اسکرو بدون روغن است.
  • شرایط نگهداری و تعمیرات کمپرسورهای بدون روغن سخت ‌تر و پرهزینه ‌تر از کمپرسورهای روغنی است.
  • کمپرسور اسکرو روغنی امکان کار در درجه حرارت بالا و شرایط سخت را دارد در حالی‌ که ممکن است کمپرسورهای بدون روغن محدودیت داشته باشند.

قیمت و خرید کمپرسور اسکرو روغنی

قیمت کمپرسور به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله این عوامل می ‌توان به قطعات و اجزای تشکیل ‌دهنده اشاره کرد. در هنگام محاسبه قیمت کمپرسور هزینه نگهداری، هزینه مصرف انرژی، مدت زمان گارانتی، هزینه خشک ‌کن ‌ها و فیلترها، ملزومات الکترونیکی، طول عمر دستگاه و هزینه تعمیر را هم بسنجید.

برای خرید کمپرسور باید به نکات زیر توجه کنید:

  • مقدار زمانی که کمپرسور در طول روز کار می‌کند.
  • اندازه مورد نیاز کمپرسور
  • درنظر گرفتن گزینه‌ های مختلف و عملکرد های کمپرسور

مزیت های استفاده از کمپرسور های اویل اینجکت چه می باشد ؟

همان‌طور که گفته شد کمپرسور اسکرو دارای دو نوع روغنی و فری اویل است که تفاوت‌ های متعددی با هم دارند و می ‌توانند در شرایط مختلط راندمان متفاوت از خود نشان دهند. استفاده از کمپرسورهای روغنی می‌تواند مزیت ‌های متعددی داشته باشد که مهم‌ ترین آن‌ ها به شرح زیر هستند.

  • روغن ‌کاری در بیرینگ‌ ها در این نوع کمپرسور هوا بسیار ساده ‌تر از سایر کمپرسورها می ‌باشد.
  • ازآنجایی ‌که همیشه در داخل واحد هواساز روغن وجود دارد، روتورها همیشه با روغن در ارتباط هستند و دمای متعادلی دارند.
  • در ایرند به علت پر کردن حجم‌های خالی از برگشت هوا جلوگیری می‌ گردد.
  • روتورها در ابتدا و انتهای خود به وسیله بدنه آب‌ بندی می‌ شوند.
  • با توجه به آنکه روغن مقدار قابل توجهی از دمای هوا را جذب می ‌کند حرارت و دمای هوای فشرده کم می ‌شود.
  • با توجه به آنکه مابین روتورها روغن وجود دارد از اصطکاک مابین آن‌ها جلوگیری می‌ شود.

مشخصات فنی کمپرسور های اسکرو روغنی

در این کمپرسورها به علت درگیری دائمی قطعات متحرک، ایجاد اصطکاک و حرارت و همچنین نیاز همیشگی به روان کاری بیرینگ‌ها و روتورها باید روغن با هوا وارد هواساز شود. بعد ازآنکه مخلوط روغن و هوا از کمپرسور خارج شد توسط یک جدا کننده از هم جدا شده و بعد از تصفیه و خنک شدن در رادیاتور دوباره به کمپرسور برمی ‌گردد. روغن راندمان و کارایی و همچنین فشار کمپرسور را افزایش می ‌دهد و از آنجایی‌ که دمای قطعات موتور را جذب می ‌کند باعث افزایش طول عمر قطعات کمپرسور می ‌شود. ممکن است که مقادیر ناچیزی روغن در هوای تولید شده توسط این کمپرسور هوا  وجود داشته باشند بنابراین مشاغل و صنایعی که با این مقادیر کم از روغن مشکلی نداشته باشند می ‌توانند از این نوع کمپرسور استفاده کنند. البته برای کارهایی که حساسیت بالایی دارند می‌ توان از میکروفیلترها برای جذب ذرات میکرونی روغن استفاده کرد اما برای تولید هوای باکیفیت باید این فیلترها به ‌صورت منظم تعویض و نظافت شوند.

روغن از طریق سیستم روغن رسانی و هوای محیط پس از عبور از فیلتر، به‌ وسیله Unloader مکش و از دو مسیر جداگانه وارد واحد هواساز ایرند می ‌گردد. در اثر حرکت دورانی روتورها درون پوسته اصلی واحد هواساز، روغن و هوا فشرده شده، با فشار زیاد وارد مخزن جداکننده Separator می ‌گردد. پس از عبور از فیلتر جداکننده، هوای فشرده شده از روغن جدا، وارد رادیاتور Aftercooler می ‌شود و پس از خنک شدن جهت مصرف، خارج می‌ گردد. روغن نیز پس از عبور از فیلتر روغن وارد رادیاتور Cooler Oil گشته پس از عملیات تصفیه و خنک کاری به سیکل روغن رسانی بازمی ‌گردد. سایر تجهیزات وظیفه کنترل دما، فشار، میزان مکش هوا، فشار روغن و… را به عهده خواهند داشت.

کاربرد کمپرسور اسکرو روغنی

کمپرسورهای اسکرو روغنی به دلیل کارایی بالا و قابلیت اطمینانی که در مقایسه با دیگر کمپرسورها دارند به طور گسترده در صنایع برودتی و گاز طبیعی استفاده می ‌شوند. این کمپرسورها مزایای زیادی دارند. از جمله این که هزینه ‌ی عملیاتی‌ شان پایین است و ردپای کربن کمتری هم دارند. در نتیجه به نفع محیط زیست هستند.  معمولا کمپرسورهای اسکرو جا به ‌جایی مثبت در صنایع کوچک و متوسط استفاده می‌ شود.

واحد هواساز یا ایرند در کمپرسور روغنی چیست؟

واحد هواساز یا همان ایرند کمپرسور وظیفه کمپرس هوای ورودی را بر عهده داشته که جریان هوای ورودی توسط آنلودر تنظیم می گردد. خنک کاری روتورها در ایرند توسط روغن در حال گسترش انجام می گردد که این امر بسیار دارای اهمیت می باشد بطوری که در صورت نرسیدن روغن و هدم گردش یا عدم خنک شدن روغن در مسیر روتورها و بلبرینگ ها آسیب دیده و ایرند کارایی خود را از دست خواهد داد .

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “کمپرسور اسکرو روغنی (oil inject)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی محصولات
جدیدترین محصولات
درایر جذبی

4/5